Mijn naam is Denise Rachel Snelleman.

Ik ben begonnen als ziekenverzorgende in de zorg. In verpleeghuis Den Koogh kreeg ik de kans om te werken en te leren. Ik vond dit een prettige combinatie. Het was een leerzame tijd en heb op alle afdelingen mijn ervaring opgedaan. Het werken in een team op wisselende tijden en dagen gaf mij veel voldoening.

Ik bleef echter leergierig en wilde na vele jaren ontdekken wat ik buiten de zorg kon betekenen. Ik ben vervolgens aan het werk gegaan als intercedent bij (Zorg Interim) een uitzendbureau dat gespecialiseerd is in het verlenen van zorg.

Ik ben met mijn studie pedicure begonnen nadat ik een opendag had bezocht bij La Lique in Heerhugowaard. Na het afronden van mijn studie pedicure heb ik mijn certificaten reumatische en diabetische voet en het diploma Medisch Pedicure behaald. In 2010 ben ik gestart met mijn pedicurepraktijk "Denise Snelleman"

In 2017 ben ik geslaagd voor oncologisch voetzorgverlener. Naast mijn theoretische leerweg heb ik stage gelopen bij het Inloophuis Den Helder, Hospice Den Helder en de Noordwest Ziekenhuisgroep.

    Ga naar begin van pagina

Laatste wijziging:  17 december 2020    
Medisch Pedicure & Oncologisch Voetzorgverlener